2016-02-26 09:31Nyheter

Adlibris samarbeider med CDON Marketplace

null

Adlibris, Nordens ledende online bokhandel, har inngått en samarbeidsavtale med CDON om salg av bøker gjennom CDON Marketplace. I forbindelse med lanseringen av Adlibris som ny Marketplace-kunde vil CDON avvikle eget boksalg, og i stedet tilby Adlibris’ bokutvalg på CDON Marketplace. 

Samarbeidet innebærer at Adlibris utvalg er gjort tilgjengelig på CDON Marketplace og at CDON avslutter selskapets egne boksalg. CDONs aktuelle bokomsetning utgjør 200-250 millioner kroner årlig. Samarbeidet forventes å bli lansert i løpet av sommeren i 2016.

Johan Kleberg, administrerende direktør i Adlibrisgruppen: "Vi er svært glade for muligheten vi får sammen med CDON til å utvikle boktilbudet for deres kunder. Dette samarbeidet er helt i tråd med vår strategi om å nå ut til bokkjøperne i nye salgskanaler. Med vår lidenskap for bøker og CDONs gode rekkevidde, er vi sikre på at dette vil bli et vellykket samarbeid som fortsetter å drive internettbokhandelen fremover. "

Paul Fischbein, President og CEO i Qliro Group: "Vi er svært glade for å inngå partnerskap med Adlibris. Vårt største datterselskap CDON gjennomgår omfattende endringer der vi etablerer selskapet som Nordens ledende markedsplass på nettet. Samarbeidet med Adlibris er en viktig milepæl i utviklingen, og ytterligere et bevis på det fremtidige potensialet for CDON Marketplace.»

Magnus Fredin, administrerende direktør i CDON: "CDON Markedsplass viste sterk utvikling i 2015, med en vekst på 54 prosent i løpet av året. Når vi nå fortsette å utvikle markedsplassen, er det selvsagt svært gledelig å kunne etablere en så sterk spiller som Adlibris på CDON Marketplace. Det er et stort og viktig skritt for CDON å inngå en langsiktig avtale med en ledende aktør for sammen å utvikle kundetilbudet innen bøker på beste måte."

For ytterligere informasjon:


Johan Kleberg, administrerende direktør AdlibrisgruppenTel: +46-73-687 00 85

Linnea Wiklund, informasjonsansvarlig AdlibrisgruppenTel: +46-70-766 48 07

Beathe Melsnes, daglig leder Adlibris.com AS

Tel: +46-70-889 27 60

Om Adlibris
Adlibris er en av nordens ledende e-handelbutikker med et bredt utvalg av bøker, hobby og DIY, leker og kontorartikler. Adlibris drives av et ønske om å skape en inspirerende handleopplevelse på nettet, og å alltid tilby våre kunder de beste prisene og rask levering. Adlibris er en del av Adlibrisgruppen der også Discshop, Bamba, Odla.nu og Kökets favoriter inngår.


Om Adlibris.com

Adlibris er en av Nordens ledende nettbutikker med et bredt utvalg av bøker, garn, hobby, leker og spill, babyartikler, kontormateriale, festartikler, elektronikk, skjønnhet, trening, interiør- og kjøkkenprodukter. Vi ønsker å gi våre kunder gode og inspirerende kjøpeopplevelser på nettet og vårt mål er alltid å kunne tilby lave priser og rask levering. Adlibris er en del av Adlibrisgruppen, som eies av Bonnier AB. Adlibris startet i 1997 og åpnet sin norske virksomhet i 2007. Med en omsetning på 2 milliarder er firmaet i dag Nordens ledende internettbokhandel.

Kontaktpersoner

Linnéa Wiklund
Head of People & Culture
Linnéa Wiklund