2018-10-10 08:24Pressrelease

Börsnoterat spelföretag börjar med kundvård i mobilen

Ett av de större spelbolagen inom betting och casino online börjar med meddelandeutskick i mobilen via LINK Mobility för att kommunicera med sina spelare.

Det börsnoterade spelföretaget är idag aktivt på 19 marknader runtom i världen, med flertalet kända varumärkena i sin portfölj och miljontals aktiva kunder.

De kommer att använda LINK Mobility för all typ av mobilkommunikation med sina kunder, främst för verifikationer, notifikationer och marknadsföring, och är redan igång med integrationen.

– Det är hedrande att de har valt LINK Mobility som leverantör för dessa tjänster. Det stärker ytterligare vår kundportfölj och vårt fotavtryck i den snabbt växande gamingbranschen, säger Ola Schröder, partneransvarig på LINK Mobility.

– Vårt erbjudande till spelbranschen känns rätt i tiden, det handlar numera inte bara om att leverera billiga meddelanden utan fokus på kvalitet, timing och mervärdestjänster kring meddelanden är mycket viktiga. LINK ska vara leverantören oberoende av vilken kanal våra kunder önskar sina meddelanden levererade i, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility Sweden.About LINK Mobility Sweden

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden och mobiltjänster för företag. LINK Mobility tror starkt på att mobilisera samspelet mellan företag och konsumenter och har utvecklat en rad attraktiva lösningar för att möta denna växande efterfrågan och marknadsutvecklingen. Vi hjälper fler än 16 500 kunder att mobilisera sin kommunikation, till fler än 230 länder och territorier. Under 2017 skickade vi 6,3 miljarder SMS åt våra kunder.

Contacts

Fredrik Nyman
VD
Fredrik Nyman